Long time no see..

Nå, der glemte jeg vist lige bloggerreglen #1: opdater jævnligt. Jeg undskylder 1000 gange!

Hvad er min undskyldning så? Tjaaaah. Jeg har vist ikke rigtig nogen, andet end at jeg har manglet inspiration, hvilket egentlig har været meget sigende for de sidste par måneder for mit vedkommende.

Generelt har jeg nemlig manglet motivation det sidste semesters tid, fordi jeg så småt kunne se lyset for enden af uddannelsentunnelen og blev lidt for ivrig for at nå frem til det. Det har betydet manglende glæde ved at læse og deltage i forelæsninger og større motivation for at sende praktikansøgninger ud. Og pokkers om det ikke har båret frugt! Pr 21. august er jeg Branding- og Kommunikationspraktikant hos en virksomhed, der hedder IT Minds. Om jeg glæder mig, spørger du? Det kan du tro! Jeg glæder mig vanvittigt meget til at få en pause fra alle bøgerne og i stedet få et indblik i, hvad jeg en dag forhåbentlig kommer til at sidde og arbejde med. Jeg forventer derfor også, at mine tanker og følelser er mange til den tid, så der skulle der gerne være ekstra gang i bloggen!

Men inden da har jeg liiige nogle eksamner, der skal overståes. På nuværende tidspunkt er jeg i gang med et større eksamensprojekt og Bygma og employer branding. Egentlig er det super spændende, men det der med at sætte sig ned og skrive de mange sider – det har aldrig rigtig været mig. Men det skal jo gøres!

Selvom eksamensperioder tit er stressende, er det også tit der, at der går lys for en, når man pludselig bliver tvunget til at forstå de mange tekster, man har arbejdet med i løbet af semestret. Så mon ikke, at jeg får nogle åbenbaringer i løbet af de næste par uger/måneder, og at det kommer til at smitte af på bloggen? Jeg vil i hvert fald gøre mit bedste på at skrive både tanker og interessante observationer ned herinde.

Fortsat god tirsdag derude!

Advertisements

About gitteengkjaer

Jeg er en 23-årig kvindelig studerende, der er i gang med en kandidatuddannelse i Virksomhedskommunikation på Aarhus Universitet. Jeg har derfor fået en forståelse for kommunikationens kompleksitet og anerkender, at det er en svær, men vigtig, disciplin, som jeg konstant bestræber mig efter at blive bedre til. I den forbindelse holder jeg gerne øje med, hvad der sker derude i den virkelige verden, hvad de gør godt, og hvad de gør mindre godt. Tanker herom og andre finurligheder i mediebilledet finder derfor ofte vej hertil.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: